Samsung robotstøvsugere

Samsung logo

Samsung er et kendt mærke, som nok ikke kræver nærmere introduktion. Men man kender ikke ligefrem Samsung for deres robotstøvsugere. Samsung er nok mest kendt for at lave mobiler, hvidevarer, såsom køleskabe og lignende, samt fjernsyn. Men nu laver de også robotstøvsugere.

Samsung robotstøvsugere har et hav af funktioner, der sikrer dig en grund rengøring, der er effektiv, men samtidig også lydsvag.

Samsungs robotstøvsugere er udstyret med et kamera. Ved hjælp af deres teknologi ”Visionary mapping”, finder støvsugeren den mest effektive rute og navigerer rundt efter denne. Det er også dette, som Samsung selv kalder for ”smart navigation”, da støvsugningen ikke sker ud fra tilfældigheder.

Robotstøvsuger fra Samsung

Samsung robotstøvsugere giver grundig rengøring ved hjælp af mange sensorer

Hvad angår sensorer, er Samsung heller ikke bagud i forhold til konkurrenterne på den front. Robotstøvsugerne fra Samsung er udstyret med bunkevis af sensorer.

Der er stødsensorerne, der sikrer, at robotten ikke støder ind i sarte møbler og lignende og heller ikke ødelægger sig selv som følge af dette.

Der er faldsensorer, der gør, at robotstøvsugeren ikke falder ud over kanter som for eksempel trappeafsatser, bordkanter (hvis du stiller den på bordet) osv.

Derudover har Samsung også en støvsensor. Den registrerer, hvor beskidt der er, der hvor den støvsuger. Når robotstøvsugeren kommer til et særlig beskidt område, sætter den sugestyrken op og fortsætter i dette område, indtil der er rent.

Støvsensorerne gør også, at den automatisk kan skifte mellem gulvbørste og tæppebørste. Når robotstøvsugeren går fra gulv til tæppe, skifter den selv, så du får den mest optimale rengøring.

Samsung robotdtøvsuger i aktion

Den nyeste teknologi med mange funktioner

Med en Samsung robotstøvsuger er du sikret den nyeste teknologi, hvilket indebærer mange funktioner.

Samsung har blandt andet udviklet en speciel cyklon teknologi, som robotstøvsugerne bruger. Det giver dem en effektivere sugestyrke end konkurrenterne, fordi den er baseret på centrifugalkraft. Robotstøvsugerne har også en kombibørste, så der hvor en kraftig sugestyrke ikke er nok alene, sikrer kombibørsten, at snavset alligevel bliver suget op.

Med en Samsung robotstøvsuger kan du også vælge, at den skal gøre rent, når du ikke er tilstede. Den har nemlig indbygget timer, så du kan sætte den til at gøre rent, selvom du er på arbejde eller lignende.

Hvis du vælger at bruge en robotstøvsuger fra Samsung, selvom du er hjemme, er den så lydsvag, at du alligevel næsten ikke lægger mærke til den. Samsung robotstøvsugere er nemlig blandt de mest lydsvage på markedet, hvilket skyldes deres specielle teknologi ”Samsung Air Path Technology”.

Samsung logo

Samsung har ligeledes med deres Navibot S opfundet en robotstøvsuger, der kan klare de fleste forhindringer. Ved hjælp af dets Smooth Climbing Wheel, kan den komme over dørtrin og ledninger, der er under 1,5 cm. høje. Selvom du ikke er hjemme, kan du med Navibot S være sikker på, at hele hjemmet er blevet rengjort, også selvom du har dørtrin og lignende udfordringer.

Er udfordringen at komme under møbler, er dette heller ikke noget problem. Navibot fra Samsung er bygget lavere end mange af konkurrenternes robotstøvsugere. Det gør, at den bedre kan komme under møbler og lignende som for eksempel under sofaen, sengen eller andre besværlige steder.