Robotstøvsuger på kontoret og arbejdspladsen

I takt med at robotstøvsugere de sidste mange år er blevet bedre og bedre og priserne er faldet og faldet er der mange flere familier der er begyndt at få øjnene op for de små fantastiske robotter. Men det er ikke kun i de private hjem at støvsuger-robotterne er blevet populære, f.eks. har plejehjem og kommuner rundt om i landet i en længere perioder benyttet maskinerne – som har optimeret tiden og gjort en masse gode ting.

Det er selvfølgelig ikke kun i privaten og i det offentlige at robotstøvsugerne har vundet frem, men flere kontorer og arbejdspladser har også fået øjnene op for de små robotter og det bliver da også mere og mere almindelig at robotterne bliver benyttet her.

Mindre virksomheder og iværksættere

Især hvis man er en mindre virksomheder, hvis fysiske rammer kun består af et par kontorer og der skal spares på omkostninger – det kan f.eks. være iværksættere eller andre nyopstartede virksomheder. Ved at indkøbe en robotstøvsuger, der indstilles til at køre på daglig basis, kan udgifterne til rengøringsarbejde holdes nede. Og står man selv for alt rengøring, så man virkelig sparrer på udgifterne, kan man vinde en masse tid ved at bruge de små robotter til støvsugningen, frem for selv at gøre det.

Skrivebord på et kontor

Hvis man som virksomhed investerer i en robotstøvsuger af fornuftig kvalitet skal man måske af med 3000 kr. inkl. moms. Trækker vi så momsen fra er vi nede på 2400 kr. Kan den lille maskine så sparre virksomheden for en daglig støvsugning, som måske tager en halv time, i et år. Er vi på omkring 150 sparrede timer – på et år, også er der regnet et par timer om måneden til støvsugning alligevel, så man kan komme 100 % ordentlig ind i alle hjørner osv.

Mange timer og penge at spare

Det er rigtig mange timer og dermed rigtig mange penge der er at sparre på at anskaffe sig en af de små robotter. Vil man virkelig sparre på pengene kan man også vove sig ud af de prøve en af de helt billige modeller – en robotstøvsuger kan i dag fås for ned til 600 kr., inkl. moms. Det er altså under 500 kr. eksklusiv moms. Hvis maskinen så kan spare én for bare et par timers rengøring om måneden er de penge altså givet rigtig rigtig godt ud. Har man begrænset kapital i virksomheden fordi man er nystartet kan det sagtens være at det kan betale sig at at nappe et billigt lån. Det koster selvfølgelig lidt i renter og gebyrer, men det er hurtigt tjent hjem i de timer man skal fokusere på sin virksomhed og ikke rengøring.