Miele RX1 Scout robotstøvsuger

Miele RX1 Scout robotstøvsuger er blandt de bedste på markedet taget prisen i betragtning. Denne robotstøvsuger ligger også blandt de bedste i robotstøvsuger tests og er også testvinder af TV2 Testbasens test af robotstøvsugere.

Den udmærker sig ved at være blandt de mest effektive på markedet. Det skyldes blandt andet det, som Miele selv kalder for Indoor Positioning System, som er et kamera på robotstøvsugeren, der danner er billede af rummet, som den ved hjælp af Smart Navigation navigerer ud fra og dermed støvsuger rummet bedst muligt.

Mieles robotstøvsuger klarer sig godt i hjørner og kanter ved hjælp af Advanced Corner Cleaning, som på grund af de ekstra lange børster sikrer, at støv og snavs kommer op, selvom støvsugeren kan have svært ved at komme til.

Du behøves ikke være bange for dine mere skrøbelige møbler, eller for at robotstøvsugeren ødelægger sig selv. Med Furniture Protection Technology, som består af 10 sensorer, kører robotstøvsugeren helt tæt på møblerne uden at køre hårdt ind i dem. Robotten har ligeledes en trappesensor, så den ikke kører ud over kanter som for eksempel en trappe.

Med Miele RX1 Scout kan du slippe for at stå for støvsugningen. Du kan blot sætte timeren til, og så kører den, mens du er på arbejde, og den støvsuger i op til 120 minutter pr. opladning, hvilket er noget af den længste batterilevetid på markedet. Den kan derfor klare op til 150 m2, før den skal lade op, og når den skal det, kører den automatisk tilbage til ladestationen.

Video af Miele Scout RX1

Robotstøvsugeren indeholder flere rengøringsprogrammer: auto-mode, spot-mode, corner-mode og turbo-mode, som du frit kan vælge i mellem.

Allergi? Ingen problem. Denne robotstøvsuger er takket være AirClean-filteret, som er et HEPA-filter, meget allergivenlig.

Køb Miele RX1 Scout robotstøvsuger, hvis du vil have en robotstøvsuger, der er blandt de bedste på markedet til prisen.