Miele robotstøvsugere

Miele logo robotstøvsuger

Når man siger Miele, siger de fleste også kvalitet. Det tyske Miele er kendt for at udvikle og producere husholdningsmaskiner af høj kvalitet. Dette image lever Mieles robotstøvsugere bestemt også op til.

Miele kom ind på robotstøvsugermarkedet med deres første robotstøvsuger allerede i år 2014. De har derfor allerede flere års erfaring i robotstøvsugere, og de ved, hvad kunderne vil have.

Flere typer programmer for at opfylde alle behov

Mieles robotstøvsugere har flere anvendelsesmuligheder, der giver dig støvsugning efter, hvad der er dit behov. På deres model, Miele RX1 Scout robotstøvsuger, kan du vælge mellem programmerne automode, spotmode, corner-mode og turbo mode.

Programmet automode er ’standard’-funktionen, hvor robotstøvsugeren støvsuger hele gulvet på egen hånd.

Miele robotstøvsuger

Med spotmode-programmet rengøres et mindre område på 1,8 meter x 1,8 meter, som rengøres særligt effektivt. Det kan for eksempel være rundt om spisebordet eller et andet særligt sted.

Corner-mode sikrer, at robotstøvsugeren kommer helt ud ved kanter og andre problematiske steder som for eksempel i hjørner og lignende.

Det sidste program, turbo-mode, giver en hurtig støvsugning, hvis der for eksempel pludselig snart kommer gæster, eller du bare gerne hurtigt vil have støvsugningen klaret. Dette program tager kun cirka halvt så langt tid som automode.

Lang batterilevetid, AirClean-filter og sensorer

Udover de forskellige programmer, som du kan vælge efter behov, er Mieles robotstøvsugere også lavet til at kunne støvsuge i lang tid, før de skal oplades.

Den lange batterilevetid gør, at Miele robotstøvsugeren (ifølge Miele selv) kan støvsuge i op til 120 minutter pr. opladning. Dette er væsentlig længere i forhold til mange andre konkurrenter, der typisk ’kun’ har en batterilevetid på 60-90 minutter pr. opladning.

Miele benytter AirClean-filter, som er et HEPA filter, der er allergivenligt, fordi det filtrerer finstøv og allergener. Filteret er derfor ideelt til for eksempel husstøvsallergikere.

Mieles robotstøvsugere er desuden udstyret med sensorer, der sikrer dig, at støvsugeren ikke falder ud over kanter som for eksempel trappeafsatser og lignende. Der er også en stødsensor, der stopper støvsugeren før den rammer sarte møbler og lignende.

Du skal vælge Miele robotstøvsuger, hvis du vil have en robotstøvsuger, der:

  • bare fungerer på grund af den høje kvalitet,
  • har forskellige programmer til dine behov, hvis du for eksempel vil have en særlig hurtig støvsugning,
  • har en lang batterilevetid sammenlignet med konkurrenterne,
  • har allergivenligt filter og
  • har anti-fald sensor og stødsensor

Miele robotstøvsuger logo i rødt

Om Miele

Miele er et tysk mærke, der har over 100 års historie. De er kendt for at udvikle og producere husholdningsmaskiner, såsom for eksempel køleskabe, opvaskemaskiner og støvsugere, i høj kvalitet.

Miele ønsker at sætte en høj standard for holdbarhed, ydelse og design. De vil gøre kunderne tilfredse og går ikke på kompromis med service. Det gør, at du kan stole på Miele og deres produkter.