LG robotstøvsugere

LG har altid været langt fremme i udviklingen, og inden for robotstøvsugermarkedet er dette ingen undtagelse. Med en LG robotstøvsuger er du sikker på at få ordentlig kvalitet og moderne teknologi, der sikrer effektiv rengøring.

Alle LG robotstøvsugere har et firkantet design i modsætning til mange af konkurrenterne, som er runde. Derfor har robotstøvsugerne fra LG også fået navnet Hom-bot Square. Det firkantede design gør, at robotstøvsugeren bedre kan komme til i hjørnerne, hvor runde robotstøvsugere normalt ikke kan komme til, så rengøringen bliver mere effektiv.

LG robotstøvsugere benytter moderne teknologi

Du er sikker på, at støvsugningen bliver gennemført og dybtgående med LG robotstøvsugere. De er nemlig udstyret med en eller flere kameraer, der danner et overblik over støvsugningen. Ved hjælp af den kunstige intelligens bliver rengøringen hurtigere og bedre.

Udover kamerateknologi benytter robotstøvsugerne fra LG også ultralyd og infrarøde stråler. Det forhindrer robotstøvsugeren i at køre ind i sarte møbler, interiør og dørtrin og i at ødelægge sig selv eller møblerne, men støvsuger i stedet helt op til kanten og fortsætter derefter i en ny retning.

Robotstøvsuger fra LG

Du behøves heller ikke være nervøs for, om robotten falder ned fra en trappeafsats. Robotterne har nemlig afstandssensorer, der sikrer, at de ikke ryger ud over kanter.

Selvom robotstøvsugerne fra LG benytter moderne teknologi til at sikre en effektiv og uproblematisk rengøring, betyder det ikke, at de larmer mere end andre robotstøvsugere.

Ifølge LG selv ligger støjniveauet på LG’s robotstøvsugere kun på 60 dB(A), men er i forbrugertests blevet målt til endnu mindre. Sammenligner man dette med gennemsnittet hos konkurrenterne, ligger LG robotstøvsugeres støjniveau faktisk under gennemsnittet.

Hvis du er på udkig efter en støvsuger, der samtidig er allergivenlig, er robotstøvsugerne fra LG også et godt valg. Støvsugerne er udstyret med HEPA 11-filter, hvilket står for High Efficiency Particulate Arrestance. Dette betyder, at filteret tilbageholder cirka 95% de små mikroskopiske partikler og forhindrer, at der spredes støv og skidt.

Prisen for LG’s robotstøvsugere ligger på 3.000-4.500 kr., hvilket er en god pris taget den høje teknologi og den gode kvalitet i betragtning.

Tænker du nu: ”Hvorfor skal jeg købe LG robotstøvsuger?”, har du dermed disse gode grunde:

  • De er af god kvalitet
  • Moderne teknologi gør støvsugningen effektiv, smart og hurtig
  • Rengøringen foretages sikkert og skånsomt mod sarte møbler
  • De har et lavt støjniveau sammenlignet med konkurrenterne
  • De er allergivenlige

LG logo med robotstøvsuger

Om LG

LG er et koreansk mærke, der startede i år 1958. De er kendt for at levere varer af god kvalitet med fokus på design og innovation.

De har altid været førende inden for teknologien. LG var for eksempel de første på markedet med mobiltelefoner med farveskærm og kamera.

I dag laver LG en række forskellige hvidevarer, mobiltelefoner og andet underholdningselektronik såsom fjernsyn, lydsystemer og lignende. LG satser nu også mere og mere på robotstøvsugere, som er blandt de bedste på markedet.