LG Hom-bot 62701lvm robotstøvsuger

LG Hom-bot 62701lvm robotstøvsuger ligger i mellemprislejet, men har funktioner og teknologier, der er blandt de bedste på markedet. Det er også derfor, at den er blevet bedst i test i Råd & Röns test, hvor i alt 25 robotstøvsugere blev grundigt testet.

Den blev testvinder, da den støvsugede meget effektivt. Det gør den blandt andet på grund af dets Dual Eye kamera, der scanner op til 320 m2 og ved hjælp af kunstig intelligens husker, hvor møblerne, væggene og lignende er i rummene, så støvsugningen bliver grundigere og hurtigere.

Video af Hombot VR6270 (på tysk)

Støvsugeren er udstyret med en række sensorer, der sender signaler til robotstøvsugeren, så den ved hjælp af teknologien ”Collision-Safe Cleaning” ikke støder ind i møbler og vægge, men støvsuger helt tæt på dem og rundt om dem.

Derudover har denne robotstøvsuger en batterilevetid på 100 minutter, hvilket næsten er lige så meget som de dyreste modeller på markedet. Når den løber tør for batteri, er den kun tre timer om at lade op.

Med et støvniveau på 60 dB(A) ligger den i den lave ende af skalaen. Det er ikke den mest støjsvage robotstøvsuger, men man kan stadig have samtaler og lignende, mens den støvsuger.

Robotstøvsugeren har ligeledes en bunke andre features og funktioner blandt andet:

  • Timerfunktion – så du kan skemaplanlægge støvsugningen
  • Fjernbetjening – så du kan få bedre kontrol over støvsugningen
  • HEPA-filter – så robotstøvsugeren er allergivenlig
  • Faldsensor – så den ikke kører ud over trappen

Køb LG Hom-bot 62701lvm robotstøvsuger, hvis du vil have en god allround robotstøvsuger, der kan lidt af det hele og stadig er til at betale.