iRobot Roomba 980 robotstøvsuger

Toppen af poppen – de fås ikke meget bedre. iRobot Roomba 980 er iRobots flagskib og er blandt de allerbedste robotstøvsugere på markedet. Til gengæld betaler du også en vis pris for den.

Denne robotstøvsuger har et hav af funktioner og benytter den nyeste teknologi. Resultatet er en grundig rengøring over alt i hjemmet.

Robotstøvsugeren har mange af de samme velkendte og velfungerende funktioner og teknologier som de andre Roomba-modeller. Det er blandt andet den effektive støvsugning via den kunstige intelligens, mange sensorer og kamera.

Du får også en robotstøvsuger med app, så du kan styre den fra din smartphone via iRobot HOME app’en. Du kan skemaplanlægge rengøringen og starte den manuelt med denne smarte app.

Se prisen i shop

Video af iRobot roomba 980

Robotstøvsugeren er med ”Lighthouse-teknologi”, der er en ’multi-room’ navigation. Det gør denne robotstøvsuger god til flere rum. Når den har støvsuget et rum, går den automatisk videre til næste, indtil den er færdig med rengøringen eller løber tør for strøm.

Der går dog lang tid før, at den løber tør for strøm. Med det nye lithium batteri har den en batterilevetid på hele 120 minutter, hvilket er blandt markedets længste. Når den har brug for strøm, kører den automatisk til ladestationen og lader op, og det tager kun tre timer, før den er klar igen til at fortsætte rengøringen.

Robotstøvsugeren har derudover mange fordele:

  • Den lavet i et lavt design, så den kan komme under sofa
  • Den er god til dyrehår, da den let støvsuger hår og lignende op
  • Den er støjsvag med kun 58 dB(A)
  • Den er allergivenlig på grund af sit HEPA-filter
  • Der medfølger ny og forbedret virtuel væg, der bruger AA-batterier

Køb iRobot Roomba 980, hvis du vil have den bedste robotstøvsuger på markedet og er ligeglad med prisen.

Køb nu