iRobot Roomba 880 robotstøvsuger

iRobot Roomba 880 robotstøvsuger er den bedste i 800-serien, og det er kun modellerne i 900-serien, der overgår denne.

Du får en robotstøvsuger med en forbedret software, et helt nyt børstesystem og et væld af funktioner og teknologier, der giver dig grundig og effektiv rengøring.

Med Aeroforce-systemet støvsuger denne robotstøvsuger effektivt snavs, dyrehår fra hund eller kat og andet skidt op fra alle gulvtyper. Sidder det lidt fast i for eksempel tæppet, er det ikke noget problem på grund af den kraftige sugemotor, som iRobot selv kalder for ”High-Efficiency Vakuum”.

Med iAdapt rengøringsteknologien, som indeholder sensorer og rengøringsmoduler, undgår du, at robotstøvsugeren sjusker, fordi det giver en effektiv navigation, så du får et optimalt resultat.

Video af iRobot Roomba 880

Vil du have en robotstøvsuger til flere rum? 880’eren klarer ved hjælp af dets Lighthouse-teknologi først det ene rum, så det er helt rent, og så går den automatisk videre til næste rum. Sådan fortsætter den, indtil den er færdig eller ved at mangle batteri, det vil sige i op til 90 minutter af gangen på grund af det kraftige Xlife batteri. Herefter skal den lade op i 16 timer, før den er fuldt opladt igen.

Desuden har denne robotstøvsuger mange af de gavnlige funktioner såsom for eksempel timer, så du kan sætte den til automatisk at støvsuge, trappesensor, så den ikke kører ud over trappen, stødsensor, så den passer på møblerne og HEPA-filter, der er allergivenligt.

Sæt fødderne op på skamlen eller tag på arbejde med god samvittighed og nyd, at robotstøvsugeren klarer støvsugningen for dig.

Køb denne robotstøvsuger, hvis du vil have en robotstøvsuger, der kan støvsuge flere rum, er effektiv og har mange andre funktioner, men som du også betaler en forholdsvis høj pris for sammenlignet med andre robotstøvsugere.