iRobot Roomba 865 robotstøvsuger

Alle iRobots modeller har navnet Roomba efterfulgt af et nummer, der går fra 600-980. Jo højere tallet er, jo mere koster robotstøvsugeren, men til gengæld kan den også mere.

Roomba 865 ligger derfor i mellemklassen, hvor du betaler lidt, men til gengæld også får en række funktioner, der sikrer en effektiv støvsugning.

En af funktionerne er en timer, så du kan sætte robotstøvsugeren til at starte automatisk. Du kan sætte din robotstøvsuger til at støvsuge, mens du er på arbejde, så der er rent, når du kommer hjem.

En anden funktion er iRobots Aeroforce-teknologi, der bedst muligt sikrer, at snavs, støv, dyre- og menneskehår bliver suget op og ind til støvbeholderen. Det er derfor en robotstøvsuger, der er velegnet til hundehår og kattehår. Det skyldes også robotstøvsugerens HEPA-filter, der tilbageholder flest mulige støvpartikler og er derfor velegnet til støvallergikere eller hjem med dyr.

Video af iRobot Roomba 865

Ved hjælp af iAdapt navigationssystem kommer 865’eren rundt i hele rummet, så alt skidt i hjemmet bliver støvsuget op.

Robotstøvsugeren klarer alle typer gulv og rengør ligeledes tæpper. Du behøves heller ikke være nervøs for, at den kører ud over afsatser og lignende, da Roomba 865 er udstyret med en faldsensor, så den for eksempel ikke kører ud over trappen.

Når støvsugeren har gjort sit job eller er løbet tør for batteri, kører den automatisk tilbage til ladestationen og lader op. Med Roombas Xlife batteri går der dog helt op til 60-90 minutter før den skal lade op (alt afhængig af underlaget).