iRobot Roomba 650 robotstøvsuger

iRobot Roomba 650 robotstøvsuger er en del af 600-serien, som er kendt for at være til at kunne betale, men samtidig har mange af de samme teknologier som de lidt dyrere modeller. Den er desuden blevet kåret til bedst i test af ”Haus & Garden” i år 2014.

Robotstøvsugeren har blandt andet den effektive iAdapt Responsive Cleaning teknologi, der overvåger rummet op til 60 gange pr. sekund, så den får støvsuget hele rummet. Dette er uanset typen af underlag, da den kan støvsuge alle slags gulve såsom for eksempel tæpper, fliser og trægulve.

Med 650’eren kan du programmere den til selv at køre en gang om dagen. Med den indbyggede timer, kan du nemlig vælge, at den skal rengøre i op til 7 gange om ugen, uden du behøves at røre en finger. Du skal højst tømme støvbeholderen i ny og næ.

Du kan også vælge at starte den manuelt ved blot at trykke på ”CLEAN”-knappen.

Video af iRobot Roomba 650

Robotstøvsugeren er også udstyret med en trappesensor og en stødsensor, så den ikke kører ned fra førstesalen og heller ikke braser ind i sarte møbler og ødelægger dem, men stadig støvsuger helt tæt på dem.

Batteriet, Xlife, har en batterilevetid på 60-90 minutter alt afhængig af underlaget. Når batteriet er ved at være fladt, eller den er færdig med rengøringen, finder den selv hen til ladestationen og lader op, hvilket tager cirka tre timer.

Når du køber en iRobot Roomba 650, får du også en medfølgende virtuel væg. Det gør, at du kan afspærre dele af et rum eller afgrænse det, så den for eksempel ikke støvsuger børnenes legetøj eller hundens madrester rundt om hundeskålen op.

Køb iRobot Roomba 650, hvis du vil have en robotstøvsuger med en simpel timer og effektive sensorer og lignende, men som ikke indeholder alverdens funktion og samtidig ikke koster en halv bondegård.