iRobot Roomba 615 robotstøvsuger

iRobots Roomba 615 er en af de billigste robotstøvsugere fra iRobot. Roomba robotstøvsugerne går fra tallene 600-980. Jo lavere tal, jo mere simpel er den, men til gengæld er den også billigere.

Netop prisen er kendetegnende for denne robotstøvsuger. iRobot Roomba 615 er billig, men indeholder stadig de mest nødvendige funktioner for at sikre en effektiv rengøring, uden du behøver at gøre andet end at trykke på ”CLEAN”-knappen.

Robotstøvsugeren er udstyret med mange af de samme sensorer og teknologier som de bedste robotstøvsugere. Den er blandt andet udstyret med sensorer, der undersøger rummet i mere end 60 gange i sekundet, så du får den mest grundige støvsugning.

Derudover har den stødsensor, så den sætter farten ned, hvis den nærmer sig vægge og møbler, så den ikke støder ind i dem, men støvsuger helt op til kanten uden at ødelægge dem og sig selv.

Video af iRobot Roomba 615

https://www.youtube.com/watch?v=PmWC2L9WEZY

Robotstøvsugeren kører af sig selv, og du behøves ikke holde øje med, om den skulle komme til at køre udover kanter som for eksempel trapper. 615’eren er nemlig udstyret med en trappesensor, så den ikke kører udover trappeafsatser. Du behøves heller ikke være nervøs for ledninger og frynser. Robotstøvsugeren har nemlig en ”anti-tiangle”-teknologi, så den ikke vikler ledningerne ind i børsten.

Denne robotstøvsuger fortsætter, indtil der er rent, eller der ikke er mere strøm på batteriet. Takket være Xlife batteriet går der dog 60-90 minutter, før den skal lades op. Når det er tid, finder den selv hen til ladestationen. Herefter går der kun cirka tre timer, og så er iRobot Roomba 615 klar til at hjælpe dig med støvsugningen igen.

Køb iRobot Roomba 615, hvis du vil have en forholdsvis billig robotstøvsuger, der dog stadig har mange af de samme teknologier som de dyrere modeller og stadig de vigtigste funktioner.