Electrolux robotstøvsugere

Electrolux robotstøvsuger logo i farve

Ved første øjekast ser Electrolux robotstøvsuger lidt anderledes ud end konkurrenternes. Man ser hurtigt, at de har et anderledes design.

Robotstøvsugerne fra Electrolux er designet i et triangulært design – Trinity Shape, som Electrolux kalder formen. Men hvem siger også, at den traditionelle runde form er den bedste form for en robotstøvsuger?

Ifølge Electrolux selv gør designet, at støvsugningen er op til 80% bedre end nogle af konkurrenternes. På grund af dets kantede design, kan de lettere rengøre hjørner og komme ind i selv de mest besværlige kroge.

Dette sker også ved hjælp af Electrolux’s Powerbrush-funktion, hvorefter rengøringen bliver mere effektiv, fordi støvsugeren ”skubber” skidt og snavs hen til ”sugestykket”, så det bliver suget op i robotstøvsugeren.

Motionsense robotstøvsuger

Kan klare forhindringer og tilpasser sig underlaget

En robotstøvsuger fra Electrolux kan du bogstavelig talt kalde for en ’robot’. Du kan trygt overlade støvsugningen til robotstøvsugeren, så du kan passe dit arbejde og lignende og komme hjem til en rengjort hjem.

Med Electrolux’s ClimbForceDrive kan robotstøvsugeren klare dørkamme, tæpper og lignende forhindringer på op til 2 cm. Så behøves du ikke selv skulle være tilstede og hjælpe robotstøvsugeren med at komme fra et rum til det andet.

Er der alligevel et rum, som du ikke vil have, at robotstøvsugeren skal rengøre, kan du ved hjælp af ”Virtuel Barriere”, som er en virtuel væg, selv bestemme, hvis der er områder, som du vil have, at robotstøvsugeren ikke skal støvsuge.

Du behøves heller ikke være nervøs for dine sarte møbler, eller om støvsugeren ødelægger sig selv ved at køre ind i dem. Robotstøvsugerne fra Electrolux er udstyret med et infrarødt navigationssystem som, ved hjælp af IR signaler, sikrer, at robotterne kører under og omkring forhindringer, men ikke støder ind i dem.

Du behøves heller ikke være nervøs for, om støvsugeren skulle falde ned ad trappen eller lignende farlig afsats. Robotstøvsugere fra Electrolux er nemlig med indbygget faldsensor, som registrerer store niveauforskelle, så de ikke kører ud over trappeafsatser og lignende.

Når støvsugningen er færdig, finder de selv tilbage til ladestationen. Skulle der være et område, som du synes skal tages en ekstra gang, kan du ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening pege på området, hvorefter robotten vil støvsuge dette område ekstra grundigt.

Du er sikret høj effektivitet med robotstøvsugere fra Electrolux. Ved hjælp af teknologien MotionSense tilpasser en robotstøvsuger fra Electrolux sig opgaven og underlaget. Det er en automatisk teknologi, som justerer sugestyrken og hastighed ud fra underlaget. Det giver en effektiv og grundig rengøring. Se tests af robotstøvsugere, fra bl.a. Electrolux her https://testsektionen.dk/robotstoevsuger-test/

Electrolux robotstøvsuger logo i farve

Om Electrolux

Electrolux er et svensk mærke, der startede helt tilbage i år 1919. Mærket sælger hvidevarer såsom ovne, komfurer, køleskabe og opvaskemaskiner samt husholdningsmaskiner herunder også støvsugere og robotstøvsugere.

Electrolux sælger mere end 60 millioner produkter til kunder i et utal af lande. De er kendt for at lave kvalitetsprodukter, der holder i lang tid uden at gå på kompromis med udseendet, og de ønsker at være de førende inden for teknologien og innovationen.