Electrolux ERV5210TG robotstøvsuger

Electrolux ERV5210TG robotstøvsuger er kendt for sit særlige trekantede design, som af Electrolux kaldes ”Trinity Shape”. Det gør, at den kommer bedre ud i hjørner, kanter og langs vægge.

Det har også resulteret i, at den er blevet testvinder hos Testfakta.se blandt syv forskellige robotstøvsugere, hvor den var den suverænt mest effektive og grundige.

Når den støvsuger, sker det ved hjælp af MotionSense-teknologi, hvor den tilpasser sig underlaget og støvsuger efter gulvtype og mængden af skidt og snavs. Med PowerBrush-teknologien får dets XXL-børste skubbet alt skidt og snavs ind til robotstøvsugeren og suget op i støvbeholderen.

Du kan roligt lade den støvsuge og gøre arbejdet, mens du er væk – du sætter bare timeren til.  Takket være det infrarøde navigationssystem og teknologien SoftTouch Motion, opdager denne robotstøvsuger møbler og andre forhindringer, så dine sarte møbler ikke bliver ramt, og så robotstøvsugeren heller ikke ødelægger sig selv. Til gengæld går den helt tæt på forhindringer og efterlader ikke noget snavs tilbage.

Video af Electrolux ERV5210TG

Med et lydniveau på 75 dB(A) er det ikke den mest støjsvag på markedet, men heller ikke den, der larmer mest.

Vil du have en robotstøvsuger, der kan køre over dørtrin? Intet problem, denne her kan klare alle forhindringer, både tæpper og dørtrin, på over 2 cm. Derudover har den en trappesensor, så den ikke styrter ned fra 1. salen.

Har du et område, som du ikke vil have, at den rengør, kan du ved hjælp af en virtuel væg afgrænse robotstøvsugerens rengøringsområde.

Der medfølger også en fjernbetjening, så du lettere kan styre robotstøvsugeren.

Køb denne robotstøvsuger, hvis du vil have en effektiv robotstøvsuger, der kan komme ind i hjørner og lignende og køre over dørtrin, men som du også betaler lidt ekstra for.